Zgadza sięmarcinsud pisze:Zdjęcia robiłes na tym parkingu przy ul. Mickiewicza niedaleko ronda czy mi się tak zdaje tylko?
trajka wisni
No chyba że tak na szybko przeczytałem, że jest niezarejestrowany. Na koniec się pochwal jak przebiegała procedura rejestracji.
EDYCJA:
Tak ten gaźnik ze zdjęć to gaźnik 2 gardzielowy montowany w zazowskich silnikach np. w samochodzie LuAZ jeszcze w 92 był montowany. (początkowo Lulek miał taki sam silnik jak zaporożec później zmienili na silnik od tavrii)
Na nim silnik wydaje się być mocniejszy jednak pali więcej niż na jednogardzielowym.
EDYCJA:
Tak ten gaźnik ze zdjęć to gaźnik 2 gardzielowy montowany w zazowskich silnikach np. w samochodzie LuAZ jeszcze w 92 był montowany. (początkowo Lulek miał taki sam silnik jak zaporożec później zmienili na silnik od tavrii)
Na nim silnik wydaje się być mocniejszy jednak pali więcej niż na jednogardzielowym.
Nie jest powiedziane, że ten gaźnik jest od Zaz968, gaźnik od Zaza to 2101-20 i jest identyczny jak gaźnik od Łady 1500 z tym, że Łada ma dodatkowe magistrale paliwowe, które gaźnik 2101-20 ma niewywiercone, dotyczy to jednej z dwóch gardzieli. Także trzeba mieć spore pojęcie aby je odróżnić bo są identyczne, prawie.
Zbudowałem Kozaka i to nie moje ostatnie słowo:P