moje Zapki
Re: moje Zapki
Te foty to obecne wcielenie Twojego Zapa czy wczesne malowanie ?
- Załączniki
-
- ZAZ 3.JPG (86.32 KiB) Przejrzano 12948 razy
-
- ZAZ 2.JPG (100.27 KiB) Przejrzano 12948 razy
-
- ZAZ 1.JPG (99.94 KiB) Przejrzano 12948 razy
Amerykańska mechanizacja na masowe produkcje dobra,na prototypa tylko ręczna robota się opłaca.
Zapku, ale będziesz nas odwiedzał? Co ty tam w tej Syrii robić będziesz? Przecież tam się teraz szczelajom... Jedziesz się w wojnę bawić, czy ki czort?
Chętnie bym się ustatkował. Ale kur.a statku nie mam...
W sprawach niecierpiących zwłoki i tragedii elektrycznych możecie próbować dzwonić 600 817 565
W sprawach niecierpiących zwłoki i tragedii elektrycznych możecie próbować dzwonić 600 817 565
- zapek-1974
- Zapomaniak
jeżeli chodzi o malowanie to z pewnością jest to wczesne malowanie bo jest tu jeszcze napęd wałkiem .
Z wojażerką już skończyłem , 30 września bieżącego roku przechodzę do cywila po 17,5 roku wojażyki , w tym 5 wyjazdów na różnego rodzaju misje
Z wojażerką już skończyłem , 30 września bieżącego roku przechodzę do cywila po 17,5 roku wojażyki , w tym 5 wyjazdów na różnego rodzaju misje
- zapek-1974
- Zapomaniak
Pozazdrościć,ma fajną linię która mi się zajebiście podoba.
Amerykańska mechanizacja na masowe produkcje dobra,na prototypa tylko ręczna robota się opłaca.
Fido, jakie pozazdrościć? :D Rok wisiało ogłoszenie :D
A biker`s work is never done...
- zapek-1974
- Zapomaniak
Zapek już rozkręcony i czeka na częściowe piaskowanie i całościowe lakierowanie.
Kolory już wybrane i wiem jak będzie wyglądał Nie mogę się już doczekać efektu końcowego , szkoda tylko że na ta chwile nie śmierdzę groszem i wszystko może się troszkę odwlec w czasie.
Dodam jeszcze taka małą ciekawostkę
Do tego czarnego zapa który kiedyś był mój , idzie silnik z mojego byłego zapa czerwonego
Czy to nie jakiś zbieg okoliczności . Będę miał zlepek moich byłych zapów , taka hybrydę . Wszystko co najlepsze z poszczególnych zapków łączy się w całość , żeby dalej cieszyć byłego ich właściciela.
Kolory już wybrane i wiem jak będzie wyglądał Nie mogę się już doczekać efektu końcowego , szkoda tylko że na ta chwile nie śmierdzę groszem i wszystko może się troszkę odwlec w czasie.
Dodam jeszcze taka małą ciekawostkę
Do tego czarnego zapa który kiedyś był mój , idzie silnik z mojego byłego zapa czerwonego
Czy to nie jakiś zbieg okoliczności . Będę miał zlepek moich byłych zapów , taka hybrydę . Wszystko co najlepsze z poszczególnych zapków łączy się w całość , żeby dalej cieszyć byłego ich właściciela.
A co z karoserią z tego czerwonego? :D Dalej leżą u Czeskiego?
- zapek-1974
- Zapomaniak
tak
- zapek-1974
- Zapomaniak
Graty dzisiaj wypiaskowane, poprawione sprawy (były okropne), za dwa tygodnie do lakiernika, ja na łódź po klamoty i jak dobrze pójdzie to może w czerwcu wyjazd całkiem nowym zapkiem, pomimo tego że jest moim starym.
Nakręcony jestem tak jakby to był mój pierwszy zap
Nakręcony jestem tak jakby to był mój pierwszy zap
Jakbym dotarł na Łódź to może jakiś spot? Zapek-29 też powinien być.
Przekładnia kątowa to wyrób własny ?
- zapek-1974
- Zapomaniak
Nie mój, ale tak
Ma jakieś przełożenie czy standard 1:1 ?
Tam było 1:1 na prostych zębach. Zapek trochę miałeś spawów do ogarnięcia, zwłaszcza belka pod bakiem
- zapek-1974
- Zapomaniak
Belke pod bakiem zostawiłem sobie na pamiątkę
- zapek-1974
- Zapomaniak
No coś ty, ta co jest jest taka wyjątkowa, że nie mógł bym.
Hehe :) no to git :) Wrzuć jakieś foty, relacje z budowy zawsze działają pobudzająco
- zapek-1974
- Zapomaniak
Wróciłem właśnie z bajzlu w Łodzi i śpieszę donieść że zakupy się udały. Została zakupiona nowa kierownica typowa na draga, do niej cały osprzęt tj. pompy sprzęgła-hamulca, przełączniki i manetki z kierunkami (tu akurat wybór był słaby).
Kupiłem też nową (starą ) oponę na przód o wymiarach 170/70/16 (w harleyu z tyłu mam 140-kę ) nie udało mi się kupić siodła .
Ogólnie z zakupów jestem zadowolony , bo rekompensując sobie brak siodła zakupiłem spodnie skórzane
Kupiłem też nową (starą ) oponę na przód o wymiarach 170/70/16 (w harleyu z tyłu mam 140-kę ) nie udało mi się kupić siodła .
Ogólnie z zakupów jestem zadowolony , bo rekompensując sobie brak siodła zakupiłem spodnie skórzane
To faktycznie udane :) Bazar konkretny :) ja kupiłem karter luazowego silnika, 2 prądnice kpl. do tego pompkę paliwa i kilka nowych elementów do niej i za wszystko dałem 110zł :)
Udany był bazar? Wrzućcie zdjęcia, jak macie.
Roy, karter luazowy się różni od zapowego czymś?
Roy, karter luazowy się różni od zapowego czymś?
Chętnie bym się ustatkował. Ale kur.a statku nie mam...
To tylko moje domniemanie, bo mam silniki z ZAZ-a i z LUAZa i te luazowe wyglądają jakby miały ciut ładniejsze (dokładniejsze, bez nadlewów etc.) odlewy korpusu, ale to może tylko autosugestia :) Bazar spoko, było dużo ciekawych sprzętów. Mam fotki Vincenta HRD czy też DRESCH`a 500 Monoblock.
- zapek-1974
- Zapomaniak