KUPIE SILNIK 2.0 L
KUPIE SILNIK 2.0 L
Kupie silnik boksera 2.0 L volkswagena, kompletny, w dobrym stanie, do mojej wydumki ,
Re: KUPIE SILNIK 2.0 L
Właściwie to nie do trike, ale do ogórka , http://renowacjaogrka.blogspot.no/" onclick="window.open(this.href);return false; ,,,http://www.youtube.com/watch?v=8BelLjxlzkk
sledze allegro ale nic specjalnego nie ma ,
Trike kiedyś sobie zmontuje, ale to dopiero jak skończę samochód,
sledze allegro ale nic specjalnego nie ma ,
Trike kiedyś sobie zmontuje, ale to dopiero jak skończę samochód,
To nie jesteś jedyny w poszukiwaniach , ja także szukam na trajkę ale 1,8 . Ale ale spotkałem gościa w Lublinie i mówił mi że zrobił trajkę na 2.0 l i był za mocny i jeżdzi na 1.8. Może go zapytam czy tej dwu litrówki nie ma . Tylko ty potrzebujesz chłodzonego powietrzem ? czy woda?
Wolał bym chłodzony powietrzem, ale i wodą nie pogardzę, a jeszcze lepiej jak by ze skrzynią był .
Myślałem o subaru jeżeli nie znajdę oryginału to wtedy będę kombinował.
Myślałem o subaru jeżeli nie znajdę oryginału to wtedy będę kombinował.
Tańsza i prostsza w serwisowaniu będzie alfa. Ostrzej, to porsche jakieś starsze.
Chłodzenie wzduchem to prostsza konstrukcja, ale woda, to większa wygoda, komfort ogrzewania i ciszej.
Chłodzenie wzduchem to prostsza konstrukcja, ale woda, to większa wygoda, komfort ogrzewania i ciszej.
Chętnie bym się ustatkował. Ale kur.a statku nie mam...
W sprawach niecierpiących zwłoki i tragedii elektrycznych możecie próbować dzwonić 600 817 565
W sprawach niecierpiących zwłoki i tragedii elektrycznych możecie próbować dzwonić 600 817 565
Brałem alfę i porsche pod uwagę, porsche odpada z wiadomych przyczyn $, jeżeli oryginału nie znajdę to zostanę przy subaru ..
Szukaj wytrwale wiatraka ."Ogór" w oryginale to już rarytas.Osobiście jestem posiadaczem VW T3 Dehler 2+2 z ostatniej limitowanej seri 200 szt. i też dążę do oryginalu Zapraszam na stronę http://www.busikt3.radom.pl" onclick="window.open(this.href);return false; ,na forum może ktoś będzie miał namiary na silnik.No i jak Się wyrobisz to zapraszam na zlot 4-7 lipca w Kryspinowie "Garbojama" ,3-6 sierpień Szczecin , 27-29 września Debrzno. WYTRWAŁOSCI.
Znam to forum, jestem tam zalogowany pod ta samą nazwa użytkownika, Bakter ma dwu litrówkę, ale nie chce sprzedać, ogóra tez mam od niego, a co do zlotów to podejrzewam ze nawet za rok nim chyba nie pojadę,.
A u Domela z forum próbowałeś ? Przedzwoń popytaj .Tel.510 052 969
Kto pyta .........., dzięki, zadzwonię zapytam,
Namierzyłem jeden 2.0l w częściach bo ( bez wału korbowego) bo podobno złapało na panewce i nie nadawał się do szlifu nie wydawał wymiar. Lecz co to jest odpiszę jak obejrzę .
Na tablicy pojawił się "silnik BOXER 2,1 VW T3" - kompletny. Spróbuj może się dogadasz.
W ogłoszeniu jest "uszkodzony". Ale zapytać zawsze można.
Chętnie bym się ustatkował. Ale kur.a statku nie mam...
Jeżeli ,jeszcze jesteś zainteresowany to dzwoń 603437387 silnik 1,9 boxer na wtrysku -kompletny.