Mój pierwszy Zap
-
- Zainteresowany
- Kontakt:
Mój pierwszy Zap
Ostatnio zmieniony środa, 12 sty 2011, 23:07 przez smarley, łącznie zmieniany 2 razy.
:Smarley - fajnie! Pięknie nawet! Tylko podziel się jakimiś konkretnymi opisami. Na przykład, jak jest mocowany wahacz jednoramienny. Z czego wykonany i czy nie skręcił się w czasie użytkowania. Na czym jest amortyzowany?
Ten wtrysk to na czym ma bazować? Ma być adaptowany, czy na squircie? co jeszcze w silniku będzie w związku z tym modyfikowane?
Ps. Wklej, proszę, zdjęcia innych swoich konstrukcji i modyfikacji, nie muszą być na zapie.
Ten wtrysk to na czym ma bazować? Ma być adaptowany, czy na squircie? co jeszcze w silniku będzie w związku z tym modyfikowane?
Ps. Wklej, proszę, zdjęcia innych swoich konstrukcji i modyfikacji, nie muszą być na zapie.
Chętnie bym się ustatkował. Ale kur.a statku nie mam...
W sprawach niecierpiących zwłoki i tragedii elektrycznych możecie próbować dzwonić 600 817 565
W sprawach niecierpiących zwłoki i tragedii elektrycznych możecie próbować dzwonić 600 817 565
Przyłączam się do prośby :Fido
Może spróbuję tak zapytać:
1. Z czego planujesz zastosować wtrysk? jedno - wielopunkt (o grupowy, sekwencyjny nie pytam)?
2. Jak bardzo ma to być rozbudowany system?
3. Ile motocykli już zrobiłeś od podstaw?
4. Czy robiłeś jeszcze jakieś na niemotocyklowych silnikach?
5. Robiłeś jakieś motocykle na rosyjskich bokserach? Ewentualnie przeróbki sowietów?
PS. Wbiłeś się na forum "radośnie tworzących" z na prawdę ładnymi konstrukcjami! Pochwal się warsztatem i dokonaniami.
Może spróbuję tak zapytać:
1. Z czego planujesz zastosować wtrysk? jedno - wielopunkt (o grupowy, sekwencyjny nie pytam)?
2. Jak bardzo ma to być rozbudowany system?
3. Ile motocykli już zrobiłeś od podstaw?
4. Czy robiłeś jeszcze jakieś na niemotocyklowych silnikach?
5. Robiłeś jakieś motocykle na rosyjskich bokserach? Ewentualnie przeróbki sowietów?
PS. Wbiłeś się na forum "radośnie tworzących" z na prawdę ładnymi konstrukcjami! Pochwal się warsztatem i dokonaniami.
-
- Zapomaniak
-
- Zainteresowany
- Kontakt:
planuje wtrysk wielopunktowy zapłon vw komp własnej roboty
Dodane po 17 minutach:
jak chodzi o budowanie motocykli to zrobiłem parę sztuk większość naprawiałem i przerabiałem mam duże doświadczenie w tej branży prowadzę warsztat samochodowy,motocyklowy oraz prowadzę sklep z braku czasu nie mam kiedy pisac
Dodane po 8 minutach:
moja ukochana zabawka to corvetta c4 przerobiłem silnik z 5,7l.na7,1l zmieniłem wał korby tłoki kolektory sonce oraz wydechowe zawieszenie skrzynie na 6biegową powina miec około550km
Dodane po 17 minutach:
jak chodzi o budowanie motocykli to zrobiłem parę sztuk większość naprawiałem i przerabiałem mam duże doświadczenie w tej branży prowadzę warsztat samochodowy,motocyklowy oraz prowadzę sklep z braku czasu nie mam kiedy pisac
Dodane po 8 minutach:
moja ukochana zabawka to corvetta c4 przerobiłem silnik z 5,7l.na7,1l zmieniłem wał korby tłoki kolektory sonce oraz wydechowe zawieszenie skrzynie na 6biegową powina miec około550km
-
- Zainteresowany
- Kontakt:
http://www.youtube.com/watch?v=4v5NO_Hx3b4
pierwsze km moim Zapkiem :D
Dodane po 2 minutach:
http://www.youtube.com/watch?v=P7Hd5S28FHM
Jazda... :salut:
pierwsze km moim Zapkiem :D
Dodane po 2 minutach:
http://www.youtube.com/watch?v=P7Hd5S28FHM
Jazda... :salut:
Pogratulować! Ładne cacko stworzyłeś.
Napisz coś o kosztach i czy gdyby był chętny, to jesteś w stanie wykonać ramę, inne podzespoły i wspomóc jakimiś informacjami odnośnie budowy.
Napisz coś o kosztach i czy gdyby był chętny, to jesteś w stanie wykonać ramę, inne podzespoły i wspomóc jakimiś informacjami odnośnie budowy.