Witam wszystkich, mam na imię Marcin i jestem z podkarpacia. Przymierzam się do budowy zapka już 2 lata na razie kompletuje materiały(2 silniki jakieś skrzynie)mam nadzieje zacząć tej zimy(chodź może być ciężko bo mi się córka 2 miesiące temu urodziła :D )Pozdrawiam wszystkich. :)
Czesc miło ze masz przynajmniej zamiary do budowy zapa a dla chcącego nic trudnego i córunia w tym Ci na pewno nie przeszkodzi. Powodzenia w budowie i jak będziesz potrzebował jakiś rad to wal jak w dym bo są tu tacy jak Jaca którzy nie odkupowali tylko robili od podstaw a z tego co wiem to takich gostków będzie tu więcej bo sm im dawałem znac o tym forum.
Witaj Marcinie jedziemy na jednym wozie hehe ja juz pół roku kąpletuje graty a moja córeczka ma juz siedem tygodni myslę ze przy pomocy między innymi tego forum do przyszłej wiosny maszyna stanie na koła pozdrawiam!!
moje plany są bardzo podobne... na razie przede mną temat ramy....sztywna czy miękka, robić czoperka draga czy turystyka... hmm chyba ładny czoperek lub bobber, są mi bliższe....
Yaaahoooooo ale się fajnie robi :) Witaj Miszczu!!! Córeczki gratuluję, buduj, buduj. Jak trzeba będzie pomocy to ja służę. Jeżeli wybór będzie trudny, chętnie wybiorę za Ciebie np w kwestii zawieszenia:P Hehehe. Witaj na forum, będzie Ci się podobało, zobaczysz. Pozdrawiam:)
Picek, może praca zwolniła ale pamiętaj, że syn to inwestycja w projekt. W przyszłości będziesz miał wiernego pomagiera:P Córa zaś ma potencjał na przyprowadzenie jakiegoś zdolnego kompana, trzeba jedynie stosowny ojcowski "przesiew" wprowadzić, hehehe:)
jaca pisze:Picek, może praca zwolniła ale pamiętaj, że syn to inwestycja w projekt. W przyszłości będziesz miał wiernego pomagiera:P Córa zaś ma potencjał na przyprowadzenie jakiegoś zdolnego kompana, trzeba jedynie stosowny ojcowski "przesiew" wprowadzić, hehehe:)
miszczu1979 pisze:Witam wszystkich, mam na imię Marcin i jestem z podkarpacia. Przymierzam się do budowy zapka już 2 lata na razie kompletuje materiały(2 silniki jakieś skrzynie)mam nadzieje zacząć tej zimy(chodź może być ciężko bo mi się córka 2 miesiące temu urodziła :D )Pozdrawiam wszystkich. :)
witaj gratulacje, ja mam 6 miesieczna core, powodzenia w budowie
Witam Cię serdecznie i życzę udanej konstrukcji i wytrwałości w budowie Zapora,jest to trudne dzieło ale wież mi,bardzo serce raduje.Gratuluję córeczki, moja pomyka ze mną od piątego roku życia.
....nie ma nic piękniejszego od motóra oprócz innego motóra!!!!!!!
WITAJ MISZCZU ja tez dopiero zaczynam składac zapka i dzieki tym kolesiom z forum nabrałem takiego powera ze o niczym innym nie mysle.a co do ramy to ja stawiam na sztywniaka.powodzenia ps.moja córeczka ma juz 1,5 roku i nie chce lalek tylko młotki ,klucze itp.
heh.. cos czuje ze jak Wasze córy dostaną pierwsze trojkolowe rowerki, to bez ingerencji tatusiowych warsztatów sie nie obedzie.
Tu frędzle, tam czaszki.. ;)