A tak przypadkiem znalazłem te forum tez zawsze interesowałem sie motocyklami z ZAZa czy maluszka ale zawsze zapału i kasy mało niestety... no i wreszcie cos konkretnego ZAPowcy zebrali sie w kupe :) po przegladnieciu widze ze brak jednego niebieskiego zaza z wawy widziałem na jesieni takiego w rejonach konstancina wiec jeszcze jeden kas tam jest LOOOL
Witaj na forum. :D
Jak macie foty zapow ktorych nie ma w galerii to wrzucajcie je na forum.
Nie sposob wszystkich zdjec zlowic w tak wielkim swiecie jakim jest internet.
Amerykańska mechanizacja na masowe produkcje dobra,na prototypa tylko ręczna robota się opłaca.
A tak drag jest mój :) jest to suzuki gs 750 78rok sciagane z krakowa, kiedys długo stało na alledrogo :) az uzbieralem drobnych na niego to se lyklem, na junaczka tez mam zestaw pocieta rame przez jakiegos pacana i silnik :) dokladnie material na junaka orginala i gratis były dwa silniki i jeden ma identyczne numery(przebite) to se dokupiłem rame nio i niestety kasy nie ma zabardzo to narazie junaki czekaja na lepsze czasy, na codzien latam suzuki gs 850 79r a drag stoi i czeka na nowy regulator napiecia bo sie spalił skubany:(
noo staryyyyy:D pogratulować tylko:P z Avatara widać nawet że to rasowy dragulec właśnie taki jaki mi się najbardziej podobają ;D Jakbyś się chciał z nim kiedyś rozstać to poinformuj :) a tak w ogóle to mógłbyś zapodać foty tego cwaniaka :D:D
Witaj Sylwunio ! ! ! Dobrze ,że dołączyłeś .
pozwól jednak ,że sprostuję jeden z twoich tekstów.
TO DZIĘKI BOGU SĄ MOTORY , BÓG ISTNIEJE ! ! ! , CZY TO SIĘ KOMUŚ PODOBA , CZY NIE.