zappo 1200
zappo 1200
Witam Wszystkich posiadaczy "zapperow". Jestem wlascicielem zapa od 4 lat. Jest to jeden z 6-ciu motocykli widoczny na stronie glownej (prawy gorny rog) Pozdrawiam !
Ostatnio zmieniony środa, 7 sty 2009, 01:34 przez oldtimer, łącznie zmieniany 1 raz.
- zapek-1974
- Zapomaniak
Widze ze kolega w zabytkach troche siedzi...to dobrze bo ja tez !
Co do lokalizacji to mieszkam niedaleko Olawy, z tym ze teraz jestem poza granicami krolestwa braci K. Jesli bedzie mozliwosc to moze wykombinuje sie troche wolnego czasu na swieta wielkanocne i wtedy zaaranzujemy jakis INTERNATIONAL ZAPPO MEETING ?
Co do lokalizacji to mieszkam niedaleko Olawy, z tym ze teraz jestem poza granicami krolestwa braci K. Jesli bedzie mozliwosc to moze wykombinuje sie troche wolnego czasu na swieta wielkanocne i wtedy zaaranzujemy jakis INTERNATIONAL ZAPPO MEETING ?
- zapek-1974
- Zapomaniak
No Roy trzeba przyznać że cacuszko i jak ja bym miał coś takiego w sowiej stajni to bym się już dawno tym pochwalił . Tylko pogratulować stary.
Dodane po 3 minutach:
Chłopaki trzymajcie kciuki bo w sobotę jadę po harego i mam nadzieję że w te zimne zimowe dni zapkowi nie będzie tak smutnosamemu. Jak będzie to też się pochwalę.
Dodane po 3 minutach:
Chłopaki trzymajcie kciuki bo w sobotę jadę po harego i mam nadzieję że w te zimne zimowe dni zapkowi nie będzie tak smutnosamemu. Jak będzie to też się pochwalę.
Skoro sie rozpisaliscie w temacie weteranow to ja zalanczam zdjecia ostatnich dwoch "dziadkow" ktore przeszly mi przez rece. Byly czasy ze ludzie wywozili motocykle na zachod - teraz ja przywoze je z powrotem ;-)
Motocykle na zdjeciach to: New Hudson autocycle z 1947 r oraz James Autocycle z 1939 r. Obydwa z silnikami Villers Junior 98cc.
Zapor chyba żartujesz sobie
Zamienić te cuda na plastik??? W życiu!!
Po prostu zajmuję się zawodowo niejako restaurowaniem zabytkowych motocykli i samochodów. Miałem taki okres, że w warsztacie robiłem jednego junaka za drugim. Potem nadciągnęły japonie na serwisy, naprawy, regulacje itp itd. Wszystkie "moje" Jaśki wracają do mnie raz do roku przed sezonem na prawdziwy serwis tj. wymiana oleju, świec, regulacje, czasem łańcuchy. Tak fajnie jest bo właściciele traktują to jak obowiązek, tak jakby wizyty gwarancyjne... 60 latków :D
Na zdjęciu kończę jeden przed wydaniem a drugi w robocie. Czyż nie piękny widok? :D
Zamienić te cuda na plastik??? W życiu!!
Po prostu zajmuję się zawodowo niejako restaurowaniem zabytkowych motocykli i samochodów. Miałem taki okres, że w warsztacie robiłem jednego junaka za drugim. Potem nadciągnęły japonie na serwisy, naprawy, regulacje itp itd. Wszystkie "moje" Jaśki wracają do mnie raz do roku przed sezonem na prawdziwy serwis tj. wymiana oleju, świec, regulacje, czasem łańcuchy. Tak fajnie jest bo właściciele traktują to jak obowiązek, tak jakby wizyty gwarancyjne... 60 latków :D
Na zdjęciu kończę jeden przed wydaniem a drugi w robocie. Czyż nie piękny widok? :D
Zbudowałem Kozaka i to nie moje ostatnie słowo:P
cześć OLDTIMER !!!!!!!!
daj klika fotek , jeżeli twój zapor , to ten niebieski w płomienie, to z mojej strony wyrazy najgłębszego szacunku za sylwetkę , końcówki wydechów, jakość wykonania ................... i wolne obroty silnika ! (p.s. od czego masz gaźnik ?)
Dodane po 10 minutach:
74' Jak tam H-D ????????
daj klika fotek , jeżeli twój zapor , to ten niebieski w płomienie, to z mojej strony wyrazy najgłębszego szacunku za sylwetkę , końcówki wydechów, jakość wykonania ................... i wolne obroty silnika ! (p.s. od czego masz gaźnik ?)
Dodane po 10 minutach:
74' Jak tam H-D ????????
Ostatnio zmieniony czwartek, 15 sty 2009, 12:11 przez JIMI, łącznie zmieniany 1 raz.
- zapek-1974
- Zapomaniak
- zapek-1974
- Zapomaniak
- zapek-1974
- Zapomaniak